Η μοναδα

Στο κέντρο εξωσωματικής γονιμοποίησης ΒΙΟΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, επί δεκαοχτώ συναπτά έτη, αντιμετωπίζουμε με υπευθυνότητα και σεβασμό, την επιθυμία σας να φέρετε στον κόσμο ένα παιδί.

Από την γέννηση της Louis Brown το 1978 στην Αγγλία(το πρώτο παιδί εξωσωματικής γονιμοποίησης), πολλά ζευγάρια έχουν καταφέρει να τεκνοποιήσουν  και να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Με ευθύνη και ευαισθησία, πρώτιστο μέλημα μας, είναι η πλήρης ενημέρωση του ζευγαριού που θα έρθει σε μας, γύρω από το θέμα που το απασχολεί. Εφαρμόζουμε εξατομικευμένες θεραπευτικές μεθόδους, σεβόμενοι τις ιδιαιτερότητες και απαιτήσεις της κάθε περίπτωσης.

Ως κέντρο εξωσωματικής γονιμοποίησης, οι επιστημονικοί ορίζοντες μας είναι διευρυμένοι και στηρίζονται στην συνεχή ενημέρωσή μας γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Αυτό ακριβώς, πιστοποιεί και τα ποσοστά επιτυχίας και αποτελεσματικότητας του κέντρου μας.

Το εξειδικευμένο προσωπικό που αποτελεί την ομάδα μας έχει την προσήλωσή του στο πρότυπο της βιοηθικής και η διοικητική αρτιότητά μας κάνουν το κέντρο εξωσωματικής μας από τα πλέον αναγνωρισμένα.

Μαζί μπορούμε να ξεπεράσουμε το πρόβλημα της υπογονιμότητας, στο ζευγάρι που θα έρθει στο κέντρο μας, και να βρούμε νέους δρόμους που θα αφήσουν πίσω την απογοήτευση. 

Μέχρι σήμερα έχουν γεννηθεί πάνω από 5000 παιδιά με εξωσωματική. Η μέθοδος μας είναι ακίνδυνη και αποφέρει καρπούς σε σύντομο χρονικό διάστημα, με τις κατάλληλες οδηγίες από τον ειδικευμένο γυναικολόγο της ΒΙΟΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

Κάθε παιδί που γεννιέται είναι για μας μία νίκη και αυτό μας γεμίζει ικανοποίηση. 

Μην διατάζετε να ανακαλύψετε το θαύμα της ανθρώπινης ζωής που συντελείται χάρη στις εξελιγμένες μεθόδους μας.