Εισαγωγη

Πριν από μερικά χρόνια, το να έχεις παιδί ήταν ένα άπιαστο όνειρο για πολλά ζευγάρια από ιδιοτροπία της φύσης. Σήμερα, χάρη στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, η σύγχρονη ιατρική τεχνολογία επιτρέπει στα υπογόνιμα ζευγάρια να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους και να έχουν τη δική τους οικογένεια.

Δώδεκα χρόνια εμπειρίας στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή έχουν οδηγήσει στην ανάπτυξη της φιλοσοφίας μας: "Εστίαση στο ζευγάρι και στο επιμέρους τους πρόβλημα». 

Η αποστολή της Βιοδημιουργίας είναι να προσφέρει στα υπογόνιμα ζευγάρια το επιθυμητό αποτέλεσμα, σύμφωνα με τα σύγχρονα ιατρικά πρότυπα και σε ένα ανθρώπινο και φιλικό περιβάλλον. 

Για το σκοπό αυτό, επενδύουμε συνεχώς σε προηγμένης τεχνολογίας εξοπλισμό εργαστηρίου και την επιστημονική και νοσηλευτική εκπαίδευση του προσωπικού - ως εκ τούτου, το συνολικό ποσοστό εγκυμοσύνης ανά εμβρυομεταφορά μας υπερβαίνει το 40%, ισοδύναμο με εκείνο από τα καλύτερα κέντρα υπογονιμότητας σε όλο τον κόσμο.

Στη Βιοδημιουργία παρέχουμε όλο το φάσμα των σύγχρονων θεραπευτικών τεχνικών:

- Θεραπεία των σχετικών ασθενειών με αναπαραγωγική ενδοκρινολογία (πολυκυστικές ωοθήκες, υπογοναδισμός κ.λ.π.). 

- Πρόκληση ωορρηξίας - Σπερματέγχυση (IUI). 

- Εξωσωματική Γονιμοποίηση (IVF). 

- Εξωσωματική Γονιμοποίηση με ενδοωαριακή έγχυση σπερματοζωαρίων για την αντιμετώπιση ανδρικής υπογονιμότητας (ICSI). 

- Εξωσωματική Γονιμοποίηση με ενδοωαριακή έγχυση σπερματοζωαρίων που λαμβάνονται μέσω βιοψίας όρχεων (TESE, TESA) σε περίπτωση αζωοσπερμίας. 

- Κατάψυξη των εμβρύων, του σπέρματος, των ωαρίων και του ορχικού ιστού. 

- Προεμφυτευτική γενετική διάγνωση, προκειμένου να εξαλειφθούν οι κληρονομικές ασθένειες (PGD, PGDS). 

- Εξέταση σπέρματος - βελτίωση - ενεργοποίηση (Swimup-Percoll). 

 

Το ζευγάρι υποβάλλεται στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, συμπεριλαμβανομένων τυχόν απαιτούμενους ελέγχους και ρυθμίσεις για τα υπάρχοντα προβλήματα υγείας. Μετά τις απαραίτητες εξετάσεις, καθορίζεται για το ζευγάρι ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της υπογονιμότητας.