Υπηρεσιες κλινικης IVF

Μόλις λίγα χρόνια πριν, το όνειρο απόκτησης ενός παιδιού ήταν δυστυχώς απραγματοποίητο για αρκετά ζευγάρια επειδή η φύση τους στερούσε τη δυνατότητα αυτή. Σήμερα, η σύγχρονη ιατρική τεχνολογία με την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή παρέχει στην πλειονότητα των υπογόνιμων ζευγαριών τη δυνατότητα να δημιουργήσουν αυτό που ονειρεύονται και δικαιούνται: μια δική τους οικογένεια.

Δεκαοχτώ χρόνια εμπειρίας στο χώρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής συνετέλεσαν στην ανάπτυξη μιας φιλοσοφίας σύμφωνα με την οποία το ζευγάρι και το πρόβλημά του είναι στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων μας. Η αποστολή της ΒιοΔημιουργίας και του Dr. Μιχαήλ Μπομπότη προσωπικά, είναι να παρέχει στα υπογόνιμα ζευγάρια το επιθυμητό αποτέλεσμα ακολουθώντας τα διεθνή ιατρικά δεδομένα, μέσα σ’ ένα ανθρώπινο και φιλικό περιβάλλον.

Για το σκοπό αυτό, επενδύουμε συνεχώς στην τέλεια υποδομή των εργαστηρίων μας και στην κατάρτιση του επιστημονικού και νοσηλευτικού μας προσωπικού, με αποτέλεσμα τα ποσοστά κυήσεων ανά εμβρυομεταφορά επί συνόλου ασθενών να είναι πάνω από 40% ποσοστό που συγκρίνεται με τα καλύτερα κέντρα υπογονιμότητας διεθνώς.

Στη ΒιοΔημιουργία παρέχεται όλο το φάσμα των σύγχρονων θεραπευτικών τεχνικών:

- Θεραπεία παθήσεων που αφορούν την ενδοκρινολογία της αναπαραγωγής (πολυκυστικές ωοθήκες, υπογοναδισμός κ.λ.π.).

- Πρόκληση ωορρηξίας - Σπερματέγχυση (IUI).

- Εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF).

- Εξωσωματική γονιμοποίηση με ενδoωαριακή έγχυση σπερματοζωαρίων για την αντιμετώπιση ανδρικής υπογονιμότητος (ICSI).

- Εξωσωματική γονιμοποίηση με ενδoωαριακή έγχυση σπερματοζωαρίων που ελήφθησαν από βιοψία όρχεως (TESE, TESA) ή με παρακέντηση από την επιδιδυμίδα (MESA, PESA) σε περίπτωση αζωοσπερμίας.

- Κατάψυξη εμβρύων, σπέρματος, ωαρίων και ορχικού ιστού.

- Προεμφυτευτική διάγνωση για τον αποκλεισμό κληρονομικών νοσημάτων (PGD, PGS).

- Εξέταση σπέρματος. Σπερμοδιάγραμμα. Eνεργοποίηση σπέρματος (Swim up - Percoll test).

Το ζευγάρι υποβάλλεται στις βασικές εξετάσεις, ενώ για τα ήδη γνωστά από το ιστορικό προβλήματα υγείας, γίνονται όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι και ρυθμίσεις. Εφόσον ολοκληρωθεί η επεξεργασία των αποτελεσμάτων και κριθεί απαραίτητο, το ζευγάρι προχωρά σε εξειδικευμένο πρόγραμμα αντιμετώπισης του προβλήματος υπογονιμότητος.